Cégcsoportunk

Magas szintű szolgáltatást nyújtunk a budapesti turiznus számos területén. Legyen szó buszos, vagy hajós városnézésekről, vagy akár rendezvény szervezésről.

Giraffe Hop on Hop off

Giraffe Hop on Hop off

Budapest legjelentősebb Hop on Hop off városnéző cége. Budapestet 5 útvonalon (buszos, hajós, gyalogos) és 22 nyelven ismerhetjük meg. A jegyek érvényesek 24/48/72 órán keresztül korlátlan használatra.

citytour.hu »
EUrama

EUrama

A garantált programkínálatából választhatunk Budapestről Szentendrére, Dunakanyarba, Pusztába, Balatonra és Gödöllőre. A programok angol, német, olasz, spanyol és francia nyelveken indulnak. A programok privát túrában is elérhetők.

eurama.hu »
Dock 8A

Dock 8A

Választhatunk teljesen igényeinkre szabható hajós városnéző programjaiból, főszezonban margit-szigeti kikötéssel. A jegyek érvényesek 24 órán keresztül korlátlan használatra, a nappali és az esti hajóutakra, helyi választható italokkal.

dock8a.hu »
Dunarama

Dunarama

Éléményhajózásban az első. Velencei mintára épített, mahagóni faberakásos 10 fős hajókkal szelhetjük a Dunát. Választhatunk kész csomagok közül, de akár mi is összerakhatjuk a programunkat bármilyen alkalomra.

dunarama.hu »
MB Travel

MB Travel

MB Travel, ha busz kell! Széles választék kis és nagybuszokból, bő 25 éves tapasztalattal a személyszállításban. Rendelhetünk járműveket esküvőre, osztálykirándulásra, síutakra. Weboldalukon azonnali árkalkulációval.

mb-travel.hu »
Budatours

Budatours

Több, mint 25 éves tapasztalat a francia beutaztatásban, konferenciák, incentive és tematikus programok szervezésében. Továbbá jó választás sporteseményekhez köthető szállás, ellátás és utaztatás lebonyolításában is.

budatours.hu »